Coca-Cola

Nu har jag sprungit i snitt 10km om dagen dem senaste 3 veckorna och undvikit snabbmat, godis, chips, glass, kolsyrade drycker och framför allt Coca-Cola min absoluta favorit :). Så nu kunde jag bara inte låta bli, så jag gick och köpte en 33cl Coca-Cola och klunkade i mig allt. Såååååååååååååååååååå Jävlllllllllllllllaaaaaaaaaaaa gott asså! Fast nu kommer allt att återgå till det normala, inget godis, chips, snabbmat..........och ingen Coca-Cola :(


PITA


Stockholm or Helsingborg?

I know I always told good stuff about this town (Gothenburg), but it is getting smaller and smaller, so this weekend I will have to get away! The question is should I go to Stockholm or Helsingborg? Got two offers in which I cannot resist? And believe it or not, it has nothing to do to a blond girl i Helsingborg nor Stockholm.

It was some while ago I went to Stockholm, usually I have good memories from Stockholm. But I haven't been to Helsingborg in ages. Obviously Helsingborg is smaller than Gothenburg, however I don't know that many people here so for me Helsingborg is BIG. Stockholm offers attitude, joy and laughter, while Helsingborg offers, a lovable accent, joy and laughter.  So what am I to do? 

I only have a small problem, an old friend of mine is coming to Gothenburg on Friday, but she is coming with her boyfriend so she will do fine without me. I will go out for a run now and hopefully I will have made my decision when I am back?


PITA


I think I am cursed

Seriously, what is up with these blonds and me? No matter what I do I end up with blonds! I have been out the past two weeks and the only ones I could hook up with were blonds. No matter what I do or were I go they are there. I am sure I like non blonds more than blonds, yet I always end up with blonds. COME ON, even when I went to Iran in November, the one Country I was sure I would avoid a blonde, guess what? Yep, I hooked up with a Persian girl who had blond highlights. Most of my friends prefer blonds, and are hooking up with non blonds, yet I am the one who prefer non blonds and I get them blonds.


So my new plan is that I will not have sex with a blond girl for 2 years, if I meet a blond girl and I really like her, she would have to change the color of her hair or there wont be a deal. I rather am alone and without sex for 2 years than being with a blond. However I guess this curse is stronger than my word, so soon I will meet Heidi Klum and I will have to eat my words and  be forced to abide to the curse.


PITA


6 människor är borta

Livet är underbart, men det är människorna i våra liv som kan göra livet surt för oss, när ngt är dåligt i våra liva försöker vi göra oss av med problemet. Det borde gälla även människorna i våra liv också, om det är någon som håller dig tillbaka och inte låter dig att utvecklas som människa, så är ju det ända rätta att göra sig av med personen. Varför skall man bibehålla en relation när det ända den skapar är problem, kaos och huvudvärk?


Jag tycker så här, vi lever en gång, varför inte göra det bästa av livet, precis som när ni går igenom era gamla kläder och rensar bland dem så borde ni göra det med era vänner, flickvänner, pojkvänner, kk'n och tom i värsta fall familj och släktingar (dock skall man ge alla en andra chans speciellt familjen). Varför skall man ha relationer som inte funkar, tro mig livet är för kort för att ödslas bort på personer som i slutändan inte kommer att finnas i våra liv.


Senaste tre veckorna har jag rensat  6 personer ur mitt liv som bara åkte ut, och det har gjort att jag slipper stress och tänka på andra människors problem, sådana människor som skiter i mig och mina problem.


Nu är livet underbart igen :)


Sorry :)

Förlåt för att jag har varit så seg den senaste månaden med inlägg! Från och med idag så garanterar jag 5 st inlägg i  veckan även om jag måste skriva om min tå så gör jag det. Fem uppdateringar i veckan, and that is a promise.


Första inlägget kommer upp snart...


Enda tiden på året då tjejer är desperata

Imorgon är det alla hjärtans dag!!!!! Killar lyssna upp nu!  Det är nog bara idag och imorgon som tjejerna är så jävla desperata. Resten av året är det vi killar som är desperata. Tjejer är desperata för att dem kan inte tänka sig att vara ensamna på en sådan "viktig" dag, (Medans vi killar är desperata pga av våran "dongel")  Bara tanken av att deras tjejkompisar är på en romantiskt resa eller att dem har det mysigt med sina respektive pojkvänner gör dem så jävla avundsjuka att dem känner sig ensamma. Därför uppmanar jag alla killar att gå ut ikväll och imorgon och ta för er för på Söndag Kan det vara för sent. Men Jag kommer att gå ut på söndag också men det har ju med min "dongel " att göra!


Nu är jag verkligen arg!

I spånga så har vuxenutbildningen nekat två kvinnor som har slöja att studera. Det tyder inte på något annat än ren rasism! Är inte Sverige ett demokratiskt land där mänskliga rättigheter skall respekteras? I ett demokratiskt land så råder det religionsfrihet eller? För om Vi i sverige sätter upp regler för hur folk skall bete sig,  då är det ju ingen skillnad på oss och talibaner. Jag menar där TVINGAR dem på kvinnor slöjan, medans i Svergie TVINGAR vi av folk slöjan. Ett land där man tvingar folk att ändra på sig själva och gå emot sin religion, är ett efterblivet land.  


Det ända jag kan acceptera är att man förbjuder Burkan, det går ju inte att identifiera personen i fråga och detta är helt acceptablet. Men en helt vanlig slöja gör ingen ont, det är antingen en jävla kåt lärare som vill se hela kvinnan för att han skall gå hem och runka sen som vill att den skall av. Eller så är det en jävla klimakterie kärring som har en helt störd uppfattning om Sjöjan vars favorit bok är Liza Marklunds fake bok Gömda.


Jag är verkligen ledsen Sverige men DU ÄR SÅ JÄVLA EFTER, vi lever i en global värld men ändå så beter DU dig som ett U-Land. Jag menar när skall detta sluta, först kommer det fram att Polisen är Rasister sedan Skolan. Jag har dock vetat om det hela tiden men det är kul att det uppmärksammas och andra människor kan inse hur jävla efter Sverige verkligen är!


Och kommer det ngn Jävla idiot och säger "om det inte passar så kan du väl åka härifrån" då säger jag bara @*)/()#"¤Äfdaf)(/==%¤?("=/@ !


PS Jag är själv emot slöjan men jag anser att jag inte har rätten att förneka en tjej att bära slöjan om hon så önskar!


Sparka Polisfanskapen

Ingenting hände med poliserna i Skåne som uttryckte sig på ett rasistiskt sätt. Tjänstefel oavsett yrke skall ju resultera i en varning, men grov tjänstefel skall ju automatiskt leda till omedelbar uppsägning.


Jag menar varför skall man inte säga upp poliserna? En polisman skall man kunna lita på, det är bara så simpelt. Om man inte sparkar poliserna visar polisen bara att man accepterar rasism och att det är en del av deras vardag. Sparkar man dem så visar man att det är nolltollerans mot rasism inom polisen.


Polisen påstår att dem vill ha in fler invandrare inom polisen, men ändå är Svenska proven extremt svåra. Hur viktigt är Svenska språket egentligen? Dem här poliserna i skåne har ju en gång i tiden klarat av svenska provet, är det ordförådet som är så viktigt?  Jag menar skall man kunna ord som "apajävlar" och "blattejävlar" och kunna använda dem i tjänsten för att kunna bli polis?


Jag tycker att polisen skall sparka poliserna på måndag och göra allt för att underlätta att fler invandrare blir poliser. Rasismen i Sverige beror ju på att det inte finns tillräckligt många invandrare inom olika delar av samhället framför allt inom polisen.    

PITA


70 procentig smygrasism

Är det ngn som är förvånad egentligen att polisen i skåne har visat sig ha rasisistiska åsikter? Att polisen i Sverige har rasistiska åsikter reflekterar bara hur Svenska samhället är i sin helhet. Men det känns gött att det kommer ut att myndigheter är rasistiska. Då blir det inte längre smygrasism utan öppen rasism som är mycket bättre än smygrasismen. Jag föredrar öppna rasister än dolda idioter som döljer sin rasism, sådana som sitter vid matbordet och spottar ut den ena rasistiska kommentaren efter den andra. Honom eller henne kan jag aldrig bemöta, men en öppen rasist kan jag åtminstone försöka att hantera.

Den som låtsas vara förvånad borde bara inse att smygrasismen i landet ligger på en nivå på omkring 70%!

PITA


RSS 2.0