Världens tråkigaste liga

Igår smygstartade allsvenskan i fotboll med förmodligen världens tråkigaste derby, Öis mot Gais. Det är inga roliga matcher idag heller, det sägs att den roligaste är IFK mot Helsingborg, men ärligt talat, så kan man ju inte kalla allsvenskan för en fotbollsliga! Det är ju en av dem tråkigaste ligorna i världen. Allsvenskan innehåller en massa värdelösa killar som har intalat sig själva att dem är elitspelare, men faktum är att dem bara är några fysiskt aktiva personer som har fått mer uppmärksamhet än andra aktiva människor. Jag skulle kunna säga att SVENSK FOTBOLL ÄR DÖD, den är tråkig, torr och omodern. Så länge Sverige behåller sina gamla traditioner, så kommer dem också få behålla sina gamla platser. Med andra ord kommer svensk fotboll alltid att vara medelmåttig.  


Men om jag måste säga vem som vinner i år så blir det Djurgården med Zoran Lukic som tränare. Inte fan blir det Rasist laget IFK Göteborg vars enda icke Svenska spelare heter Kim Christensen och han är DANSK. Detta är ingen tillfällighet att det är så i år, nej det har varit så här ett tag nu. IFKs LEDNING ÄR INTE BARA SKATTEFUSKARE UTAN OCKSÅ RASISTER.


PITA  


Jag säger det igen

Idag har jag pratat om 11sep IGEN! Försöker förklara för folk att det som hände var så mkt mer än ett "terroristdåd". Jag börjar bli trött på att behöva föklara vem som låg bakom dåden den 11 sep 2001.

Jag fick höra mkt skit, när jag redan 2001 sa att 11 sep "attentaten" var iscensatta av USA och dess beslutsfattare. Då fick jag höra  saker som "du ju helt jävla sjuk i huvudet" och  "Tror du verkligen att dem skulle offra 3000 amerikaners liv? Det var overkligt det jag sa då, idag har det kommit dokumentärer som bevisar vad jag försökte förmedla 2001. Folk var inte redo då! Men dem verkar fan inte vara redo idag heller.

MEN JAG VILL SÄGA DET TYDLIGT OCH JAG VILL ATT ALLA SKA VETA VAD JAG HAR FÖR ÅSIKT OM 11 SEPTEMBER

ISCENSATT

USAMA BIN LADEN- Lever och USA vet mkt väl vart han befinner sig

Det har dött mer än 3000 amerikaner efter 11 sep- så ja dem är villiga att offra amerikanska liv

Och en sista sak! Vill ni att jag skall ändra min åsikt så gör jag det så fort ni visar Bilder på planet som flög in i Pentagon.

PITA

RSS 2.0