Lider Federley av MPD?

Härom dagarna så hade min "kära" vän Fredrick Federley på sin facebook status följande inlägg  " Fredrick hedrar i dag de judar som föll offer i förintelsen"


Jag lägger in kommentaren


" gud stackars alla judar, tänk inte på alla dem människor som judarna dödat och dödar! Men Federley jag förstår dig också, för att lyckas inom politiken så måste man ju ta juadarnas sida!"


Sedan kommenterar Federley


" Iman, du är ju inte klok. Relativiserar du förintelsen? Deta är ingen uppräkning i döda. I så flal skulle vi få hålla på väldigt länge och ditt minne är av allt att döma mycket kort.
Börja med att förklara försöken til att jaga judarna ur judaland innan Israel bildades. Det var väl Israels fel de också?"


Då svarar jag


" Jag har aldrig kallat mig för klok, kommer aldrig att kalla mig klok så det är upp till folk! Bla du! Federley jag bara talar sanningen. Varför skall du hedra just judarna? Hedrade du dem över 1000 palestinier som dog för ungefär 2 veckor sedan? Hedrar du slakten i Rwanda? Hedrar du offren i Darfur? Hedrar du dem 1000 000 Irakier och Afghaner som dödats? Förklara din kärlek till Israel och Judarna din kloke riksdagsman?"


Och då svarar Federley


" Jag har deltagit i ljussättningar för Rwanda och för Darfur. Jag har inte deltagit på ljusättning för de döda palestinierna eftersom jag inte ens fått inbjudan till ngt sådant däremot en rad demonstrationer för ett fritt palestina osv.
Jag kan tänka mig att du firar på ditt eget sätt i dag. Själv ägnar jag tankar åt dem som satt i dödslägren och sedermera avlivades som djur."


Det jag ville komma fram med allt det var bara att att man kan tro att Fredrick Federley lider av Multiple Personality Disorder, vilken normal människa skänsker 30dollar till Israels arme och säger att man måste visa vilken sida man står på, och sedan medge stolt att han deltagit i demonstrationer för ett fritt palestina. Do you also see a problem?




PITA- PAIN IN THE ASS


Lever den? NEJ

Först och främst vill jag be om ursäkt för att det inte har varit några nya inlägg dem senaste dagarna, detta har varit pga att jag fallit offer för Influensan. So once again sorry.


Det är nog fjärde gången under en kort tid som jag läser insändarna  i tidningen metro, där jag hittar insändare angående  grönsaker och deras liv. Helt jävla sjukt asså, att det finns människor som spenderar sin tid på att försöka informera andra om att grönsaker också är levande varelser. Asså kan inte folk bara ge upp. Jag har alltid varit emot veganer, dem tror att deras sätt att vara och tänka är det ultimata. Ignoranta idioter verkligen, vad beror det på att folk i mellanöstern, Afrika, Asien och Sydamerika inte disskuterar sådana idotiska ämnen? Svaret är simpelt i Sverige har vi för mycket tid på att klaga över alla våra I-landsproblem, och när vi längre inte har våra I-landsproblem då måste vi givetvis skapa oss andra problem. Veganer är ett resultat av för mycker fritid bland Svergies befolkning.


Vad kommer komma härnäst? Vi är mitt inne i en finanskris och folk kommer att ha ytterligare tid över till att klaga över saker och ting, min största oro är att det kommer uppkomma en ny form av idioter som kommer förmodligen att kalla sig för idioter och dem kommer inte dricka vatten för att det innehåller mikroskopiska organismer i vattnet!


Folk lider runt om i världen, av svält, krig och fattigdom, så jag uppmanar alla veganer att antingen gå prata med en psykolog eller ge fan i att skicka insändare till metro!


PITA- I AM BACK


Dendermonde - Belgien

Skojar ni eller? En man tränger sig in i ett dagis i Belgien, och hugger ner 3 anställda och ett tiotal barn, varav två barn och en anställd dör.  Nu uppges det att han förmodligen inte är psyksjuk!!! Förvisso så var han ju antingen drog eller alkoholpåverkad vid dådet. Men va fan, en kille i 20 års åldern som är påverkad mitt på dagen och begår ett sådant brott  kan inte vara något annat än psykiskt sjuk.

PITA -Pain in The Ass


Är vi papegojor?

Jag läste i Metro idag och upptäckte att det var en fråga som var ställd till 4 vanliga personer i Sverige. Frågan var om dem tror att ekonomin vänder i år? Alla svarade Nej och om jag inte har fel så ansåg 3 av dem att det inte komemr att vända förrän år 2010! Snacka om att vara som papegojor, man hör ngt några gånger och sen upprepar man det. Va fan har dem baserat detta på? Jo medieinformation!!!!


Varför är det så att vi lyssnar på allt som vi hör på nyheterna i Sverige, varför är det så att 11 sep begicks av talibaner? Varför? Vi har tappat förmågan att ifrågasätta allt som sker i våran värld. Varför skall vi lita på allt som SVT streamar ut till oss? Men det är ju public service, det är klart man kan lita på dem! Jag menar våra släkt och vänner ljuger för oss då och då,  så varför skulle inte SVT kunna göra det. Idag har fler och fler fått upp ögonen för att 11sep var iscensatt av högt uppsatta män inom politiken och den ekonomiska eliten i USA.  Varför uppmärksammas inte detta av SVT? Skall inte public service leverera hela sanningen?


I Basra i Irak var det två engelska soldater som var utklädda till "terrorister" och gick runt och sköt villt omkring sig! Detta för att förstärka att det finns splitringar bland Irakierna.  Detta uppmärksammades lite lätt i Engelsk press men tystades ned väldigt snabbt. Och SVT? Nothing! Vem är det som har infiltrerat SVT egentligen?


Snälla Sverige var inte dumma, vi är trots allt människor och inga jävla papegojor, vi skall kunna filtrera information och komma fram till verkligheten själva.


  • Varför släpper inte USA's regering ut bilder från planet som träffade pentagon? (förmodligen världens mest videobevakade byggnad)
  • Tror ni verkligen att några män i en grotta i Afghanistan planerade historiens största "terrordåd" har ni sett hur dem ser ut?
  •  Usama Bin Laden!!!! Behöver jag säga ngt? Vet ni hur bergen i Afghanistan är eller? Tror ni att man kan gömma sig där? Framför allt gömma sig från ett land som har skickat men upp till månen?
  • Sist men inte minst ser han ut som en av hjärnorna bakom 11sep?





PITA

Celebration of the Female Body

 

Läste idag på aftonbladets hemsida om två skandinaver som har startat en hemsida där män kan donera pengar så att kvinnor med otillräckliga kroppar äntilgen kan få det självförtroendet och livstil som dem suktar efter, genom att ge dessa kvinnor skönhetsoperationer i Hollywood av dem allra bästa plastikkirurgerna i världen.  Dessutom erbjuds tjejerna också modellfotografering, make up och nattklubbsliv.


Vad mer kan en outbildad och otillräcklig tjej önska sig i en tid av ekonomiska svårigheter i världen, med varsel hit och dit. Nu ger dem feta "Anna" med små bröst som tidigare jobbade på Volvo men blev varslad tillsammans med tusentals andra chansen att bli glamourmodell i Hollywood. Nu kan alla men som antingen har en ful fru, flickvän eller dotter andas ut. Dem behöver nämligen inte öppna plånboken utan det gör sajeten perfectoperation.com.


Detta måste ju vara årets välgörenhet???


PITA


The thug that got away!

He cheated his way to power; he controlled the world even though he was the most corrupt leader in the world. He was nominated the stupidest person on the planet, and yet he managed to get himself re-elected!!!!???? Either the American people were stupid or there is a widespread corruption in the USA. He has been so corrupt and it has been so obvious and yet the world just let him do whatever he wanted. Today he is leaving and everyone will forget the crimes he committed especially the crimes against humanity.


Today when Barack Hussein Obama takes place and Bush will leave the presidency, I will remember one thing from today, and that is the fact that George Bush the greatest thug that the world has witnessed got away!


PITA


"Mode"

Det är kul när man går igenom vissa av dem allra kändaste bloggarana och uptäcker en massa modetips från unga tjejer. Så jag skall inte va sämre jag,  det här är första av många mode inlägg som jag kommer att ha! En gång i veckan under dem kommande 4 veckorna kommer jag att ha mode tips med inspiration från olika delar av världen- Det hippaste och coolaste inom modevärlden har bara plats här.




"Asså ohh my God vilka fina kläder"

Glasögon av märket RayBann bara 1499kr

Palestina Sjal från top shopp 149 kr

Och den läckra Chadoren (Även känd som Pingving outfit inom mode världen) endast 130 kr/ meter på Hemtexx.























Lycka till

PITA

Ta seden dit man kommer!

Jag är så jävla trött på folk i Sverige som säger "man får ta seden dit man kommer"! Dem Svenskar som säger så menar ju i praktiken att man skall bli "Svensk" när man kommer till Sverige. Ofta har jag hört uttrycket i smaband med slöjan, och frågan har varit om man skall ha på sig slöja eller ej. Jag har haft denhär diskussionen ett flertal gånger.


Jag kommer ihåg en gång då jag hade den här diskussionen med min x flickväns mamma där hennes argument mot slöjan var att man får ta seden dit man kommer, och därför så skall man inte få ha slöja i Sverige. Folk som tänker så här stör mig, för vad skiljer sig sådana här människor med talibaner? Inte mycket i alla fall! Talibanerna vill att alla skall bära slöja, och tvingar dem att göra så, och Svenskar som anser att man får ta seden dit man kommer vill ju tvinga folk att ta av sig slöjan!  Båda motsäger sig den fria viljan som är en mänsklig rättighet.


Det Sverige måste lära sig är att vi är alla olika, alla är inte som "Svenskarna" och invandrarna är inte alla som varandra. Tänk hur tråkigt Sverige skulle va om alla invandrarna hade anammat den svenska seden direkt när dem kom till Sverige. Nästan alla skulle titta på allsång på skansen, se på curling och tycka att det är kul under OS.  Och maten skulle vara så ensidigt och tråkigt.  Fan folk skulle då vara som robotar ju.


Jag tycker att man skall respektera seden dit man kommer men man skall inte va tvungen och ta till sig den för att bli accepterad i Sverige.


PS


Jag är faktiskt emot slöjan själv men jag respekterar dem som tror på detn och bär den med stolthet!


Oskulder, slynor och allting mitt i mellan.

I Sverige så är det viktigt att bli av med oskulden i en tidig ålder, ju tidigare desto bättre! Är man oskuld så anses det som om man är skum och socialt missanpassad! I mina ögon så är jätte många tjejer i  Sverige slynor. Folk är otrogna till höger och vänster. Men ordet slyna betyder inte hora utan oupfostrad flicka. Ja det är ju så att om en flicka hade blivit fostrad på rätt vis så borde ju inte hon gå och knulla runt!? Eller? Jag och många andra killar är själva inga änglar och ni kan kalla mig och dem killarna för manliga horor om ni så önskar!


Det jag vill komma fram till är att jag läste en blogg om en tjej som är 19 och fortfarande oskuld (http://merei.blogg.se/)! Och folk verkar inte kunna tro att det stämmer. Tjejer som killar kan inte tro på en tjej som är 19 och säger att hon är oskuld! Killar tror nog så för att många tjejer i dagens Sverige ljuger om antalet sexpartners dem har haft och därför så tror dem att en tjej som ser bra ut och är oskuld måste antingen ljuga eller så har hon en grov störning av ngt slag. Tjejer tror nog inte på henne för att dem utgår från sig själva, och majoriteten av oss alla vet att t.o.m. den fulaste, fetaste och skabbigaste tjejen i landet kan få en sexpartner när dem så väl behagar. Men det har ju med att ni killar är idioter. Ok jag också!  


Sverige ändra på er för fan, och då menar jag inte att ni skall ändra era sexvanor, fan då förstör ni ju för mig och många andra! Utan istället acceptera att det finns vackra oskulder som vill ha det så!    

PITA


1203

This is the latest death toll of Palestinians who have been man slaughtered by this decades new Nazis (the Jews of Israel and USA, although bear in mind that not all Germans were Nazis!), and as I am writing this, the figures are likely to be increased.  Today after 22 two days of genocide the Nazis are now discussing a ceasefire!!! Well a ceasefire is a good thing but a unilateral ceasefire, which will on the terms of the Nazis only? Fuck that! The reason why Hamas was launching rockets in the first place was due to the Israeli blockade on the governing bodies of Palestine. This was ultimately resulting in a humanitarian crisis with shortages of food and medicine. So a unilateral agreement will be no good whatsoever.

Hamas have obviously rejected such a ceasefire, as it knows that agreeing upon such terms will only results in a Gaza were the Palestinians will live a life of imprisonment.


STOP THE NAZIS OF ISRAEL BEFORE WE REACH 1204   

PITA


WAS, IS AND WILL ALWAYS BE A BLATTE

Here we go again, "vad bra du pratar man skulle inte alls tro att du inte är Svensk om man inte såg dig". Asså, what the fuc* is wrong with you? Asså det går ju fan inte en dag då man kan undvika att få det bekräftat att man är blatte. Asså jag är ju uppvuxen i lilla byn Lerum strax utanför Göteborg, när jag växte upp var sådana som jag utrotningshotade men i tonåren så tillkom det några fler  av min art (om man drar alla invandrare över en kant).


Vissa Svenskar är ju skumma asså, ex jag studerar på handelshögskolan och gör en international master. I klassen så har vi många international students, och under en rast så fanns det några kinesiska studenter där, och jag tänkte att jag måste fråga läraren på Engelska. Ställer min fråga och får jättebra svar och han är hur trevlig som helst. Han fortsätter att vara hur trevlig som helst mot mig på lektionerna. Men så händer det något 2 veckor in i kursen, en Svensk elev frågar ngt på Svenska under rasten. Då tänkte jag att det är helt ok att prata Svenska då!  Jag går fram till honom och ville fråga en sak, fast först så sa jag att jag visste inte att man kunde fråga på Svenska, och han tittade på mig lite konfunderad. Han hade ju trott att jag är Engelsk. Anyhow, efter den händelsen så var han skit skum mot mig och otrevlig.  Fattar inte hur fan dem tänker, jag ser ut som en blatte och jag är en blatte, men om jag skulle fråga samma fråga till en random Svensk så skulle jag få helt olika bemötanden beroende på val av språk. Asså borde inte jag få mer respekt när jag pratar flytande Svenska med ngn än om jag pratar flytande Engelska med ngn. At least the same level right?


I och för sig så har jag insett att svenskar har en inbyggd kåthet gentemot England och USA (dock vet jag att det finns en stor grupp svenskar som motsäger sig USA). Tex. i sommras under gothia så såg jag ngra små tjejer som såg ett amerikanskt lag och en av dem sa: "ohhh my GOD dem är Amerikaner".


Jag har bott i England  i 5 år det gick inte en enda dag då jag kände mig som en utlänning, men har bott i Sverige i fucking 20 år och känner mig som en Invandrare varje dag!  När fan ska Sverige acceptera att det finns folk från hela världen här som inte kommer att gå härifrån. Jag brukar alltid säga en sak angående nationalism  "en sann patriot tar tillvara på allt som finns inom landets gränser för att åstadkomma  det bästa för landet" .


Slutligen vill jag säga att Sverige kanske är världens mest utvecklade land (teknologiskt), men samtidigt världens mest efterblivna land när det gäller integration. Nu vet jag att det kommer vara folk som säger att vi tar faktist emot mer flyktingar än ngn annan europeisk land. Detta stämmer men det handlar faktist inte om kvantitet utan kvalitet. Asså det jag menar är att det är ju fan bättre att ta in mindre och behandla dem bra en att ta in massor och behandla dem som skit.


PITA


Blondes or Brunettes?

This question has existed as long as there have been blondes and brunettes coexisting in a society. I don't think anyone has answered this question yet, and those who have, have not based it on scientific research.


Blondes are assumed to be less intelligent creatures and less trustable in a relationship, whilst brunettes have been assumed to be more intelligent and more suitable as final partner in life. Obviously these are stereotypes, as brunettes are as dumb as blondes!!! Or as clever!! Jokes aside, my personal experience has actually shown that blondes are more intelligent, all of them very interesting to have conversations with. However by just observing blondes and not talking to them, might make them look less intelligent! Why is this? Well my theory is that blondes are very intelligent, however they are not so "street smart" and that blows it for them.  Cause in society if you don't not get street jokes and act according to some standards, then you will be considered as a "bimbo" or simply stupid.

What about brunettes, well brunettes appear to be clever and smart outwards, they are also more street smart than blonds. And this often makes them the superior among the two when it comes to intelligence. Talking to brunettes is as enjoyable as talking to blonds. Are they more faithful, well a blond girl has never cheated on me (at least what I know), whilst a brunette have done so.   


In bed NO Comment! Not that I find it uncomfortable to talk about, but don't feel I have the adequate experience to discuss this area. As the blond brunette ratio is not so balanced for me, as I have only been with 2 brunettes in my life. Does this mean I am more attracted to blondes? NO! It just means that blondes are easier to get than brunettes (interpret it as you wish). No just kidding it just means that blondes are more attracted to me than brunettes are. I think there is a spell on me, and it has caused me to only end up with blonds. Do I like it :) yes & :( no!


I think there is a reason why some religious groups advocate multiple wives for men; my personal view is that they have not been able to solve the Blondes or Brunette dilemma. Moreover Islam allows marrying up to 4 wives (although very very very unusual). This also makes sense, because there are blonds, brunettes, red haired, and dark haired girls. So I think GOD has allowed 4 wives for men only in cases a man is confused and ads two more variables in the equation (Blonds or Brunettes + red haired + dark haired) ; ).


All in all the best type of girls are those who don't nag & irritate us guys : )!   


Yours,

PITA

Bojkotta 729

Jag uppmanar till bojkott av Israeliska prodkuter, idag finns det väldigt mycket frukt som säljs i Svenska matvaro affärer som är från Israel. Samtidigt skall jag säga att bojkotta alla varor från Israel kommer att gör en galen.Så jag rekomenderar att man bojkottar sådana produkter som tydligen är markerade på ngt sätt som avslöjar att produkten är från Israel, men jag kommer inte spendera min tid på att läsa på om varje individuell produkt.


En annan sak man kan göra är att titta på streckkoden på en produkt, dem tre första siffrorna avslöjar vart produkten  kommer ifrån.  Israels unika tre siffriga kod är 729! Detta är väldigt lätt att göra och detta kan vi alla göra.




Lycka till


För mer information om hur ni kan bojkotta Israeliska produkter besök följande hemsida:

http://www.bojkotta-israel.org/cms/visning/index.php?ID=96

NO COMMENT







Miss (you) Nando’s

Jag har nu varit hemma i Sverige i 7 månader nu! Innan dess så bodde jag i London i 5 år, och London innehöll allt och mer där till. Första restaurangen jag åt på var Nando's.  Nandos är jätte känd för sin goda eller rättare sagt extremt goda grillade kyckling, och jag åt där med min kusin som var vegetarian. För att visa respekt så åt jag också vegetariskt, det var veggie PITA.  Det var helt ok men jag kände av en lukt som jag än idag kommer ihåg. Lukten av grillat kyckling :). Jag bara lägtade tills det skulle bli en ny dag! Jag ville verkligen ha Nando's grillade kyckling!



På kvällen skulle vi gå hem, min kusin gick hem till sig och jag till mig. Det ända jag tänkte på var Nando's kyckling. Till slut så pallade jag inte mer, dock var klockan 1 på natten och Nando's hade ju stängt, så jag gick ut och köpte Englands stolthet Chicken and Chips. EYYYYYYOOOOOOOO it was disgusting. Besviken gick jag till sängs men kunde inte sova, tänkte på Nando's och den underbara lukt som fans på restaurangen.

Klockan 12 dagen efter så var jag Nando's första kund för dagen och jag beställde half flamed grilled chicken extra hot! It was so so so so unbelievable! I was in LOVE! Det var första gången jag var kär, i alla fall när det gällde mat. Jag och Nando's kom varandra närmare dag för dag, och jag var alltid trogen- half flamed grilled chicken extra hot.


Fast efter 5 år tog vårt förhållande slut, jag kommer inte ihåg ngn gång då vi inte var överens, allt var så underbart, det perfekta förhållandet. Idag är jag och Nando's goda vänner och när jag är på besök i London så träffas vi, dock- No Strings attached.


Jag önskar bara att Nando's kunde flytta till Sverige, för då skulle vi bli ett par igen, det kan jag garantera.


Miss (you) Nando's


Pappa jag vill bli en makeup artist!


Vi människor vill en massa saker i livet, vissa av oss försöker göra allt för att uppfylla dessa medans andra försöker lite mindre. Dem saker vi inte lyckas med vill vi att våra barn skall åstadkomma istället.


Vi ställer för många krav ibland på dem som ännu inte har kommit till världen. Ett par väntar barn och innan bebisen har "poppat"  så tänker föräldrarna en massa! Dem önskar sig en massa också, ex. hoppas det blir en kille, hoppas det blir en tjej. Hoppas han/hon växer upp och blir en bra människa eller varför inte en tennis spelare.


Är det ok eller inte med sådana önskingar? Är det rätt att få önska sig en son som barn eller en dotter till barn? Det finns ju dem som säger att det inte spelar ngn roll också. Men alla har vi olika önskningar.


Jag tycker att alla har rätt till att få önska sig vad som helst till barn, men sen om ens önskning går in eller ej är en annan femma.


Jag vill verkligen inte ha en son som kommer hem till mig en dag och säger "pappa pappa Jag vill bli en makeup artist" och är homosexuell!!! Gör detta mig till homofob i era ögon? Personligen vet  jag att jag inte är en homofob, jag har vänner som är homosexuella och gillar att umgås med dem. Men vill fortfarande inte ha en son eller dotter som är homosexuell. Om detta gör mig till en homofob då borde ju föräldrar som önskar sig flickor kallas för feminister.


That was pretty much it


PITA


Federley jag vill ha dig! ;)



Yep det stämmer jag vill ha dig i ett debatt program på SVT! Jag utmanar dig din kåta uppmärksamhets h*ra!

Din förmåga att tro att du vet när du inget vet är så underbar! Jag kan tänka mig att du hade sådana föräldrar som har sagt till dig att du kan bli vad du vill!


Men Fredrick det är bara ngt dina föräldrar sa för att dem skulle få upp ditt självförtroende!!! Du kan inte bli vad vill, framför allt inte politiker. Visst per definition men annars så är du bara en nolla som leker politiker. Vill du bevisa motsatsen och bevisa att dina föräldrar hade rätt? Ja då skall du anta min utmaning och debattera med mig angående Israel - Palestina konflikten!


Nämn en plats och tid and I'll be there!


Till din fördel är att jag aldrig debatterat i TV tidigare!

Pöss & Kram

 


Tredje Världskriget!!!

Jag skäms så otroligt över att jag bloggat om Toasitsen idag !  Fan 3:e världskriget pågår ju just nu! Ja ni är bara blåsta om ni inte inser att det har börjat! Det behöver inte utspela sig i Europa för att få kallas ett världskrig.  Det är fler länder involverade i tredje världskriget än dem två tidigare och samtliga världsdelar är representerade . Folk dör dagligen och kriget har hållt på i snart 8 år! Ja det började 2001-09-11 frågan är om det var några bybor i turbaner som gjorde det eller om det var högt uppsatta amerikaner som strategiskt planerade "terrordåden"?


Vart utspelar sig då detta krig? Afghanistan Gaza och Irak! Jag vet att det är många som inte vill acceptera att världskriget pågår och många kommer att gå emot mig.


Men vilket fall som helst så är det viktigt att  uppmärksamma att tredje världskriget innehåller samma "produkter" som andra världskriget innehöll.


EX


1.Nazisterna påstod att Judarna var ett underlägset folk som var jordens smutsigaste människor som var skyldiga till olika problem i världen.


1. Idag anser Judarna (mer känt som USA) att muslimerna är ett underlägset folk som är jordens smutsigaste människor och är fulla av hat.



2. Judarna förföljdes och registrerades


2. Muslimer förföljs och registreras idag



3. Koncentrationsläger var uppsatta under andra världskriget, där Judar dödades och förödmjukades


3. Hemliga Koncentrationsläger existerar idag i olika östeuropeiska länder och På Kuba finns den mest kända,      Guantanamo Bay.  Muslimer har dödats förödmjukats och förödmjukas dagligen på Guantanamo och på olika fängelser i Irak.



Visst, jag medger att det var fler Judar som dödades av Nazisterna än Muslimer som dödats av USA, Israel och dess allierade.  Men låter man USA & Company ha fria händer som dem har idag kommer det att vara fler döda muslimer än Judar från andra världskriget.


Stoppa Folkmordet  och tredje världskriget genast!



Toasitsen

Fan nu börjar jag tröttna på alla tjejer och kvinnor som har klagat på mig angående toasitsen! Senast idag fick jag en rejäl utskällning!

Skulle vara så underbart och ha en tjej som inte hakade upp sig på Toasitsen!

Vem fan har sagt att den skall vara nere, ni tjejer behöver verkligen klaga! Finns det inget vettigare ni kan göra av den enorma hotfulla energin?

Va fan ni är ju inga tanter eller? Så ni kan väl se efter vart ni placerar arslet!


Jag vet att  hälften av befolkningen backar upp mig på det här! Hoppas det finns några tjejer där ute som kan stödja mig också!


PITA


Kåta Fredrik Federley

Det är alltid lika komiskt att följa Fredrik Federleys blogg! Alltid lika ensidigt men aldrig tråkigt!

Kommer ihåg första gången jag hörde talas om Fredrik Federley, det var när han skänkte ett tio tal dollar till Israels arme!!!
Kommer ihåg då en ung man kåt på uppmärksamhet försvarade sin handling genom att säga ngt i den här stilen "det gäller att visa vilken sida man står på".

Som min morbror  skulle säga om jag agerade så korkat IDIIIOT (med invandrar brytning).

Jag vill inte dissa honom helt han har varit bakom bra saker också! När hans parti (centern) var för FRA så va han en av få som avvek och var emot. Frågan är om han verkligen var emot eller om det var den "kåta" Federley som agerade????

Fredrik Fredrik Fredrik..... vet inte vart jag ska börja

Jag läste din blogg för några timmar sedan och du skriver följande

"DN har en artikel om kriget i Gaza. Den har flera nyanser och delar i hela konflikten som bör upp i ljuset. de interna konslikterna i Hamas som ett exempel. Slutet som påtalar Irans inblanding är också något som tydligare borde diskuteras där hemma. I Iran har en tidning fått skriftförbud efter att man skrivit att Hamas skjuter från skolor för att driva upp dödssiffrorna.

Det hela är som vanligt inte så enkelt som det ofta framställs. "


Kul att du av all människor skriver att "Det hela är som vanligt inte så enkelt som det ofta framställs".


Det är viktigt för dig att också se hela sanningen! Du ser den från ett håll!

Faktum är att Israel -Palestina konflikten inte handlar om att välja sida, så som skänka 30 dollar till Israels arme! Det är inga fotbolls lag vi stödjer här! Hamas vs Israel utan om vad som är rätt och vad som är fel!

Du skall inte tro att Israel alltid gör rätt för sig och inte häller skall man tro att Hamas och palestinierna gör det.

Bara för att man är åt höger politiskt betyder det inte att man måste stödja en grupp som stödjer folkmord Federley (Vilket du har bidragit till iom dina 30 dollar)!

Och bara för att man är till vänster betyder inte att man skall stödja raket sjuktande Hamas (skänker man pengar till hamas så stödjer man också mord på Israeler)! Men däremot så begår man inte folkmord om man stödjer det fattiga och ockuperade folket i Palestina. 

Man skall vid varje tillfälle se vem som har rätt och vem som har fel!


Det är trots allt inte ditt favo lag du håller på min kära vän Kåta Federley!

Bloms Blogg

Jona Blom kommenterade att han vill att jag skall provocera hans blogg!

Kul att du vill att jag skall provocera din blogg!

Hittade inget jag kunde provocera för tillfället, men lovar att så fort jag ser ngt på din blogg som jag tänder på, ohhh yeah you heard me right!  Så kommer jag med glädje att provocera. After all it is my duty

följ bloms blogg

på följande URL

http://blomsblogg.blogg.se/

Homoadoption!!!

NU har första ämnet kommit upp  från "homofoben?"

Önskade att mitt första ämne skulle vara lite roligare, men har jag lovat så har jag lovat!

Homoadoption är ngt som är känsligt för många, det berör hela samhället! Är det rätt eller är det fel?

Jag tycker så här, adoptiv barn är väldigt utsatta oavsett föräldrar typ, ett svart barn i en vit svensson familj är inte alltid en bra kombination. Barnet kommer alltid att få det svårt under uppväxten, väldigt naturiligt att barnet känner så! Men vad händer om ett svart adoptiv barn hamnar hos en vit homo-par? Jo situation ändras helt plötsligt, då växer barnet upp med föräldrar som inte är likt sig själv utseende mässigt men också föräldrar som skiljer sig från andra föräldrar.

Väldigt känsligt ämne men om du "homofoben" vill att jag skall provocera om detta ämne blir lite svårt. För båda sidor har skäliga åsikter till att få eller inte få adoptera. 

Personligen så tycker jag att dem skall få adoptera, utan en tvekan, för skulle du förbjuda det så skulle det inte vara så svårt att bli föräldrar ändå. Senast uppgiften jag har är att man fortfarande kan bli gravid genom sex!!!!

Så förbjuder man det kommer homosexuella ändå att kunna bli föräldrar.

Däremot tycker jag att ett barn skall få hamna hos en hetrosexuell familj i första hand och om det inte finns en lämplig hetropar så skall homosexuella få adoptera.

Gött nu har jag fria händer Wooohooo!

Du bestämmer mitt första ämne!

Jag har bestämt mig att den som först lägger in en kommentar om ett ämne kommer jag att skriva om!!!!

FIRST COME FIRST SERVED : )

Snart börjar det.....

Hej Svergie!

Sverige håll i er jag kommer att ta upp aktuella ämnen, så som TV, Sport, Mode, Politik, Nyheter. Ingen kommer att känna sig trygg. Jag kommer blogga om saker som folk tänker men inte vågar nämna pga olika anledningar. 


Välkommen till min nya blogg!

Hej och hjärtligt välkomna till min nya blogg

JAG är Sveriges nya PITA och inte relaterad till Kebab, utan Sveriges nyaste Pain In The Ass!

Jag heter Iman Moghimian och kommer att spendera mycket tid på att ta upp ämnen som är känsliga, det kommer förmodligen att uppröra men allt för att hedra yttrandefriheten.

Jag tillsammans med er kommer att sätta fart på Sverige, så länge man är tyst händer det inget!


Det är jag som är Sveriges senaste PITA- Pain in the Ass :)

RSS 2.0