Sverigedemokraterna



Rasistisk parti eller ej? Hörde på nyheterna att SD brottas med att ta bort rasist stämpeln som dem har på sig. Kan dem verkligen göra detta? Partiet har väldigt många röstare som är rasister, många av dem förtroendevalda inom partiet har eller haft rasistiska åsikter. Värför vill dem ta bort denna stämpel? Jo givetvis för att få fler röster och bli mer accepterade som ett politiskt parti. Men det går ju inte Jimmie Åkesson, man kan faktiskt inte ändra en sådan bild. Jag menar det vore som om det tyska Nationalsocialistiska arbetarepartiet, som dog när Hitler dog, skulle starta upp igen med sin politiska verksamhet och vilja ta bort Naziststämpeln.


Frågan är om man skall reparera en vägg som är sönder? Eller om man ska riva skiten och bygga en ny vägg? Kära SD och människor som sympatiserar med partiet, ni kan ju glömma att ta bort rasiststämpeln, den kommer alltid att vara med er. Jag tror på att individen kan ändras till en viss del, men ett politiskt parti är inte riktigt omformbar på samma sätt, dess ideologiska grund kommer alltid att spegla partiet. Tex så kan aldrig vänsterpartiet komma ut imorgon och påstå att dem är för kapitalism och att dem vill gynna dem rika. Så vill ni ta bort stämpeln då får ni ta bort partiet helt enkelt.


Jag vill avsluta med att säga, om ni nu inte är rasister och ser er själva snarare som patrioter så skall ni veta en sak, en sann patriot är den som utnyttjar allt inom landets gränser för att uppnå det bästa för sitt land. Det gäller både svenskar och invandrare, tillsammans kan vi bygga upp, frånskilda kan vi bara bryta ned.

PITA


Kommentarer
Postat av: Anonym

Sverigedemokraterna är ett demokratiskt parti vars mål är att skapa ett tryggt samhälle där invånarna kan känna sig trygga. Vi är inga rasister bara för att vi vill ha ett Sverige som är SVENSKT!

2009-03-30 @ 18:54:11
Postat av: PITA

Vem du nu än är, så vill jag börja med att säga att alla registrerade partier i Sverige är demokratiska. Eftersom Sverige är ett demokratiskt land som tillåter alla partier, även Idiotiska partier som SD, vars kärnfrågor handlar om invandrare och vilka problem dem skapar för Sverige. Kära SD anhängare, Sveriges största problem kommer inte att handla om att bevara Sverige "svenskt". Utan Sverige och världen har större problem, vi kommer ha stora miljöproblem som kommer att drabba alla, just nu har vi en finanskris i världen som måste tas itu med. Att skylla allt på invandrare är lite väl naivt.



Slutligen vill jag säga att ni är inte alla rasister, men ni sympatiserar med ett rasistisk parti, och därmed blir ni indirekt rasister ;)

2009-03-30 @ 19:06:44
URL: http://provocerar.blogg.se/
Postat av: JBA

"en sann patriot är den som utnyttjar allt inom landets gränser för att uppnå det bästa för sitt land. Det gäller både svenskar och invandrare, tillsammans kan vi bygga upp, frånskilda kan vi bara bryta ned."



väldigt fint sagt



2009-03-30 @ 19:13:00
Postat av: Anonym

Jag sympatiserar inte med ett rasistikt parti. Jag sympatiserar med SD som bara vill göra vad som är bäst för Sverige.

2009-03-30 @ 19:20:21
Postat av: PITA

tack

2009-03-30 @ 19:41:30
URL: http://provocerar.blogg.se/
Postat av: PITA

Din anonyma människa, SD har varit, är och kommer alltid att vara ett parti som associeras med rasism och främlingsfientlighet ;)



Men alla har rätt till sin åsikt, så om du vill intala dig själv att det inte är ett rasistiskt parti so hey whatever makes happy mate :)

2009-03-30 @ 19:45:20
URL: http://provocerar.blogg.se/
Postat av: - H *

- haha det har jag åter igen förklarat i det nya inlägget : )

2009-03-30 @ 23:08:56
URL: http://merei.blogg.se/
Postat av: Anonym

- alltså jag stör mig så sjukt på dem fyfan vill bara skrika , slå varenda fucking idiot , uuuh hur kan man störa sig så mycket ! åh !!

2009-03-30 @ 23:19:33
URL: http://merei.blogg.se/
Postat av: Random

Tjena Pita, d va ett väldigt bra inlägg och håller med JBA om citatet - Väldigt bra formulerat =)

2009-03-31 @ 00:24:49
Postat av: PITA

MM



Man kan ju störa sig på dem, men på sätt och vis så är det ju bra att dem finns :) För dem visar bara vilka åsikter som finns i landet.



Men visst finns det många "bönder" som man bara vill ta och slå till rätta ;)

2009-03-31 @ 09:53:12
URL: http://provocerar.blogg.se/
Postat av: PITA

Tack Random



Det gjädjer mig att du tyckte om inlägget, jag är fortfarande tacksam för kritiken jag fick av dig :) Det har fört mig mot rätt riktning, men fortfarande lång väg kvar :)



2009-03-31 @ 09:55:18
URL: http://provocerar.blogg.se/
Postat av: Fihn

Skönt att du fick Jimmie-boy att faktiskt erkänna under gårdagen att hans parti faktiskt står för rasistiska åsikter.... (de har väl jobbat lite förgäves att ta bort den rasistiska "stämpeln" kan man ju tycka )

2009-10-21 @ 11:09:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0