Earth Hour

"8:30PM local time, wherever you live on planet earth. Saturday 28 March 2009"
source (http://www.earthhour.org/)


I en timma så uppmanas världen att släcka ned alla ljus i ett försök att påverka växthuseffekten.


Kul att ngn har tagit initiativ till ngt så idiotiskt som detta. Att vi bör värna om vår miljö är en självklarhet, men att kommersiella skiten är ju ett steg i fel riktning. Detta kommer sluta som alla andra idiotiska planer, så som bilfria dagar mm. Vill man göra något åt miljön så skall man fan göra det genom lagstiftning och ingen jävla ljussläckning en timma bara för att lätta på våra samveten.


Men om detta blir startskottet till ngt nytt, så som att släcka 1 timma i veckan världen över, skulle ju detta vara helt underbart. Men jag tror fortfarande att folk är så jävla självupptagna att dem kommer bara att göra det imorgon den 28 mars 2009 bara för att folk måste följa trender, och detta kommer tyvärr att vara som vilken annan trend som kommer att komma och försvinna efter en timme, är detta verkligen hållbar utveckling?


PITA


Kommentarer
Postat av: H

WORD!! Det roliga ar att var nedslackning inte kommer att gora ett SKIT eftersom elbolagen inte kommer att slacka ner, so no diff. Det ar stormakterna som behover cut down on their waste, otherwhise we are screwed. Sure Kyoto foredraget bidrog med lite, men inte mkt eftersom de flesta lander valde att minska pa utslapp med ca 5%. For hallbar utveckling behover de flesta cut down 60%.



U know the biggest problem with the world today is apathy.. BUT WHO CARES! haha

2009-03-27 @ 18:00:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0