Bli inte Föräldrar

Så jävla trött på föräldrar som skiter i sina ungar, man ser dem dagligen på stan, deras ungar skriker, och föräldrarna skriker tillbaka på dem som om det är deras fel att dem skriker. Såg en pappa på spårvagnen med sin unge och han läste sin tidning. Hans dotter vara max 4 år och ville gärna ha pappas uppmärksamhet, vad gör pappan? Jo han skriker på henne och ber henne vara tyst, och i stort så skiter han i sin dotter och fortsätter läsa vidare. Jag visste att folk är självupptagna, men att vara så jävla självupptagen att man skiter i sina egna barn är riktigt störande.


Man hör ofta unga föräldrar som säger; " fan jag har inte varit festat på flera månader"! Kom igen för fan väx upp, vill du festa? Skaffa inga barn! Vill du va självupptagen skaffa inga barn, och är du lat skaffa inga barn!


Barn kräver mycket tid och omsorg, och känner du att du knappt har tid med dig själv så ska du fan inte bli en Förälder!


PITA

Kommentarer
Postat av: emil

tell me about it! livet kan vara fkd för många, vi får skatta oss lyckliga att vi haft personer i våra liv som älskat och tagit hand om oss från första början. Det är en stor trygghet, som många inte har. Thanks folks! och thanks for nothing till alla de idioter som skaffar barn när de inte kan ta hand om sig själva ens, tack för alla de glömda och förvirrade själar där ute!

2009-03-16 @ 09:45:06
URL: http://hermil.blogspot.com
Postat av: PITA

men det finns ju alltid maskrosbarn där ute som lyckas utan föräldrar :)Men deras chanser är ju ytterst små

2009-03-16 @ 23:08:03
URL: http://provocerar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0