480 miljoner kronor

F.o.m. imorgon så  träder den så kallade Ipredlagen i kraft. Upprättsinnehavaren har då rätt att begära ut information på personer som egnar sig åt "illegal" fildelning. Det påstås att industrin är hårt drabbad och därför så måste man ta till med hårdhandskarna. Samtidigt kom det ut information igår att Johnny Depp får  ca 480 miljoner kronor om han medverkar i ytterligare en Pirates of the Caribbean. Hur är det möjligt att pumpa upp så mycket pengar till bara en person om nu industrin är så hårt drabbad.


Filmindusting har bara drabbats med mindre vinster än vad dem har haft tidigare, men dem går ju inte med förlust. Det är filmindustrins girighet som har fått igenom ipred lagen förmodligen med hjälp en hel del mutor. Men nu vet jag att det finns några naiva människor där ute som säger att våra svenska politiker blir inte mutade. Men det skall ni ha klart för er att dem blir.


Men nu är lagen här, och kanske blir Johnny Depp erbjuden 1 miljard kronor nästa gång han medverkar i en Pirates of the Caribbean ?

PITA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0